Nudelsuppe med skalotteløg og kyllingfilet



Tilberedningstid:
 20 min.
 
Ingredienser:

1 l kyllingebouillon
325 g kyllingfilet
100 g skalotteløg
50 g japanske nudler
2 fed hvidløg
4 forårsløg
50 g taugé
½ rød spansk chilipeber
100 g shiitake-svampe
25 g kartoffelmel
25 g æggehvide
2 g frisk ingefær uden skræl
½ dl sojaolie
Peber, salt

 
Tilberedning
 
Halver skalotteløgene og skær de halve dele i tynde strimler. Hak hvidløget fint. Fjern frøene fra chilipeberen og hak peberen i meget tynde strimler.Riv den friske ingefær.
Fjern de yderste blade fra forårsløgene.
Skær forårsløgene i skrå stykker indtil det mørkere grønne. Vask løgstykkerne og tør dem.
Skær kyllingfileten i tynde strimler, drys med salt og peber og vend dem først i kartoffelmel og derefter i æggehviden.

 

Præparatet
 
Steg kyllingen kort i olie og afkøl med kyllingebouillon. Bring det i kog og tilsæt skalotteløg, shiitake-svampe, nudler, hvidløg, ingefær og spansk chilipeber.
Lad det hele koge i 6 minutter ved svag varme og tilsæt derefter forårsløgene. Kog suppen i yderligere 2 minutter og tilsæt taugé.
Derefter koges suppen videre i 1 minut. T
ilsæt eventuelt koriander og smag suppen til.



Denne opskrift bruger