AGURK SALAT MED SKALOTTELØG




Tilberedningstid:
 25 min.
4 personer
 
 
Ingredienser:

1/2 dl raps- eller olivenolie
2-3 skalotteløg (ca. 75 gram)
1/2 agurk
1/2 dl olivenolie (ekstra jomfru)
1 spsk. hvidvins eddike
Salt og pebe
 
 
Tilberedning:

Pil, halver og hak skalotteløgene fint.

Skyl agurken, skær den i fine skiver.

Bland olie med eddike, salt og peber.

Tilsæt skalotteløg og krydr godt med salt og peber.

Dæk agurke salaten med vita wrap og opbevar den i køleskabet indtil brug.
 
 
Anvendes til:
 
Anvendes som tilbehør til grill eller som tilbehør til andre klassiske retter.
 
 
Tips:
 
Hvis du marinerer ingredienserne i et par timer forstærker det smagen.


Denne opskrift bruger