Tilberedning
Skær mozzarella i skiver
og derpå små stykker ved hjælp af en våd kniv og læg det på en tallerken. Krydr med salt og peber
og dryp med 1 spsk. olivenolie og balsamico eddike.
Dæk det til med plastfolie
og lad det marinere i to timer.
Præparatet
Forvarm ovnen til 100°C.
Pil, halver og hak skalotteløg fint. Halver hvidløget, fjern kernen og hak det
fint. Vask og fjern skindet fra tomaterne.
Skær dem i kvarte, fjern frøene og
overskydende saft. Læg bagepapir på en plade i ovnen og derpå tomaterne.Krydr
med salt og peber, skalotteløg og hvidløg og dryp med 1 spsk. olivenolie.
Bag
tomaterne i ovnen i 15 minutter.
Anret tomater, mozzarella og basilikum blade på
en tallerken. Lav en overlapning for at skabe en attraktiv farvesammensætning.