Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser:
200 g nye kartofler
150 g forårsløg
75 g fennikel
½ fed hvidløg
3 skalotteløg (75 g)
40 g Pancetta
4 friske laurbærblade
2 dl hvidvin
1 l kylling fond
4 dl madlavningsfløde
2 dl cremefraiche
Tilberedning
Pil og halver
skalotteløg. Skær dem i diagonale tynde ringe. Skær hvidløg i halve, fjern
kernen og hak dem fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker af 1 cm.
Fjern de yderste lag af forårsløget og skær det diagonalt i 1 cm stykker. Klip
Pancetta i små firkanter. Fjern de ydre blade og kernen i fennikel og skær i 1
cm firkanter.
Præparatet
Pil og halver
skalotteløg. Skær dem i diagonale tynde ringe. Skær hvidløg i halve, fjern
kernen og hak dem fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker af 1 cm.
Fjern de yderste lag af forårsløget og skær det diagonalt i 1 cm stykker. Klip
Pancetta i små firkanter. Fjern de ydre blade og kernen i fennikel og skær i 1
cm firkanter.
|