Vichyssoise med nye kartofler og skalotteløg



Tilberedningstid:
30 min.
 
Ingredienser:

200 g nye kartofler
150 g
forårsløg
75 g
fennikel
½
fed hvidløg
3
skalotteløg (75 g)
40 g
Pancetta
4
friske laurbærblade
2 dl
hvidvin
1 l
kylling fond
4 dl
madlavningsfløde
2 dl
cremefraiche

 
Tilberedning
 
Pil og halver skalotteløg. Skær dem i diagonale tynde ringe. Skær hvidløg i halve, fjern kernen og hak dem fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker af 1 cm.
Fjern de yderste lag af forårsløget og skær det diagonalt i 1 cm stykker. Klip Pancetta i små firkanter.
Fjern de ydre blade og kernen i fennikel og skær i 1 cm firkanter.

 

Præparatet
 
Pil og halver skalotteløg. Skær dem i diagonale tynde ringe. Skær hvidløg i halve, fjern kernen og hak dem fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker af 1 cm. Fjern de yderste lag af forårsløget og skær det diagonalt i 1 cm stykker.
Klip Pancetta i små firkanter.
Fjern de ydre blade og kernen i fennikel og skær i 1 cm firkanter.




Denne opskrift bruger